返回列表 回復 發帖

Nike Blazer Femme En vellykket designer

En vellykket designer
En vellykket designer
Giorgio Armani er en italiensk dameskrædder født den 11. juli 1934. Han studerede medicin og fotos inden afslutningen militærtjeneste. Han er meget kendt for sine mænd bære. Senere han blive Italiens mest succesrige designer. Han menes i dag for sine rene, Personlig linjer. Han dannede sit website, Armani, her om 1974 og senest i 2001 blev hyldet som den mest succesfulde designer til at forlade Italien. I gamle tider, begyndte Giorgio Armani som assistent ved stil hus Nino Cerruti 1961-1970. Det var den Nike Blazer Femme dag, hvor han designede mænd bære Etman? Opererer på tværs 1970 Han forlod stil hus Nino Cerruti. Og så begyndte han fri launce arbejde med tillokkende Sergio Galeotti.
I løbet af 1974 dannede han sit eget firma med det partnerskab Sergio Galeotti og implementeret et mænd bære navnet Armani. Efter resultaterne første mænd bærer, begyndte han først kvinder bære efter på år senere. Den Armani label blev godt relateret til både klassiske og mere afslappet mænds designs såvel som mere maskuline stilarter for kvinder. Min Armani Electric evne suit Gav en masse kvinder og mænd tillid på jobbet under den økonomiske boom i begyndelsen af ​​1980'erne. Giorgio Armani blev den første modedesigner til at blive vist på forsiden af ​​Time Magazine, da Christian Dior og blev det vigtigste aspekt designere til at gå ud og tilgang berømtheder om Nike Blazer Pas Cher at bære hans etiketter kreationer. Han var den første designer, der forbød modeller med en BMI (Body mass index) under 18 år.
Den Armani modehus licenser sit velrenommerede navn parfume, Wrist ure, og værktøjer. Armani udviklet og lanceret sin egen New Balance København parfume linje i 1982. Armani hus præsenterer parfume for både kvinder og mænd. Ikke for længe siden, Den parfume indført ved huset hovedsagelig relevant for den mandlige befolkning, men bagefter kvinder parfume følges. Den faktiske bedst kendte mærker, en lille mængde af er Armani Men af ​​Giorgio Armani, Armani procedure Mænd af Giorgio Armani, Emporio nætter Mænd af Giorgio Armani, Armani damer af Giorgio Armani, og Emporio Night womens af Giorgio Armani. Såsom at. Der et væld af parfume og cologne, som er berømte næsten, og folk nyder at bære deres mærker Efter dufte kom Mange andre personlige produkter fra Armani brand som briller, Fodtøj typer, og selv flere hjem værktøjer. Det er grunden til Giorgio Armani Beauty vinder to Fragrance Foundation Awards på 35th årlige American FiFi Awards. De FiFi Awards er designet til ære centrale kreativitet af International Fragrance industrien i Amerika.
Related articles:

  
   http://www.bostonherald.com/blogs/sports/rap_sheet/index.php/2009/10/02/patriots-release-injury-report-jerod-mayo-is-doubtful/
返回列表